... ei paljoakaan muuta. Ystäväni listasi eräänä päivänä meidän koulutehtävien palautuksia ja tulevia tenttejä. Lista oli pitkä. En mielelläni valita, mutta kyllä sitä itsekin miettii, onko normaalia/terveellistä/mielekästä herätä aamukuuudelta ja olla takaisin kämpillä vasta iltaseitsemältä. (Lyhyempiäkin päiviä on)

Kaikki tämä johtaa siihen, että kunnollinen yöuni on korvaamaton. Oliver vain ei ole viimeaikoina antanut minun nukkua kunnolla, vaan on pitänyt välillä melkoista meteliä. Eilen lopulta keksin yrittää poistaa suurimman melunlähteen ja sisustin Oliverin kämpän uusiksi niin, että hamsterini ei pääsisi järsimään ikkuna-aukkojen verkkoa. Viime yön nukuinkin ilman häiriöitä :)

Oliver oli yön aikana mielenosoituksellisesti vaihtanut pesäpaikkansa keskikerroksen purukasasta ullakolle. Muuton sai ilmeisesti aikaan se, kun vaihdoin kaikki purut uusiin. En tee sitä kovinkaan usein koska Oliver osaa käyttämään "vessaa" (olen tästä kovin ylpeä), eikä näin ollen kastele puruja ollenkaan.