Hauska reissu takana ja uupumus painaa. Monta hauskaa hetkeä ja muutama mustelma. Mökki oli yllättävän korkeatasoinen ja kauniilla paikalla. Pieni ryhmämme toimi kaikenkaikkiaan hyvin, eikä kenenkään pinna palanut. Toisaalta luulenpa, että emme olleet reissun päällä niin montaa päivää, että draamaa olisi ehtinyt kehittyäkään. Kaikki ryhmäläiset olivat minulle jo entuudestaan tuttuja, mutta joidenkin kanssa en ollut ollut niin paljoa tekemisissä. Siinäkin mielessä leiri oli mielenkiintoinen, oppi tuntemaan toisia hiukan paremmin.

Mukava huomata, ettei ole riippuvainen kaikista nykyajan mukavuuksista. Vesi juoksi vain jos sitä kantoi todella nopeasti ja vessan sijaitsi ulkona. Televisiotakin teki mieli katsoa vain tänä aamuna heti heräämisen jälkeen :) Ei tullut edes mitenkään nuhruinen olo, niinkuin jos olisi ollut vaikka maastossa. Emme tosin vaeltaneetkaan ja sauna lämpesi molempina iltoina. Savusaunakin olisi ollut, mutta emme viitsineet lämmittää sitä. Tavallinen puusauna riitti meille. 

Reissun pääasia olivat kuitenkin ryhmäläisten toisille kasaamat ohjelmat. Todella hyvin oli erilaisia ohjelmia ja harjoitteita, moni jopa sellaisia, joista en ollut kuulluutkaan. Voisin siis sanoa jopa oppineeni jotain. Jos nyt olisin ahkera, listaisin itselleni muistiin mielestäni hyviä harjoitteita muiden ohjelmista. Jotenkin kuitenkin tuntuu, etten ole. Väsyttää.

Luonnon keskellä on pakko ottaa kuvia, on Suomen luonto sen verran kaunista katseltavaa. Myös taustan kuva on samaiselta reissulta. Olimme siis Kuhmossa.

1500435.jpg

1500784.jpg

1500436.jpg