Tänään saapui ristipistovaihto 4 (aiheeltaan kukka) -paketti. Pappi puikoissa lähetti minulle aivan ihanan paketin, suuri kiitos siitä! Varsinkin kun minä viime vaihtokierroksella lähetin hänelle paketin :) Ja sitten itse sisältöön...

1813537.jpg

Neulakirja (neulojensäilytysongelmani katosi kertaheitolla), kauniita kukkapistelymalleja (langatkin mukana!), korttipohjia (uusi tuttavuus, mielenkiintoisilta näyttivät), pala aida-kangasta (kuvasta ei näy, mutta on hennon punainen) ja itsetehty kortti.

1813540.jpg

Neulakirjan kannet, etukannessa suloinen jänis kukkaa haistelemassa ja takakannessa lentelee pieni pörriäinen. Sisällä on tilaa neuloille. Aivan ihana idea ja kauniisti toteutettu! Minulla todellakin oli (huomaa mennyt aikamuoto) ongelmana kaikkien neulojeni säilytys. Nyt ne ovat kaikki siististi yksien kansien välissä :) Kirja on siis jo käytössä.

1813541.jpg

Kukkateema jatkuu kortissakin. Kaunis kortti viimeistelee hienosti tämän kukkaisen paketin. Jos ei paista tekstistä muuten läpi, niin sanon vielä, että oli todella ihana, kaunis ja huolella tehty ja koottu paketti! Kiitos.