Olipa rankka reissu viime viikon lopulla. Rankka siinä suhteessa, etten nukkunut pariin yöhön kunnolla, olkoonkin, että vietin ne yöt hotellissa. Syy unettomuuteeni oli kisajännityksessä. Olin osa koulumme nelihenkistä joukkuetta, joka osallistui Resto 2009- kisoihin. Kisat järjestettiin Imatralla. Imatralla on paikkansa suomalaisen matkailun historiassa, joten siinä suhteessa oivallinen paikka tulevien restonomien kisailla.

1239033865_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja samassa historian hengessä, yllä kuva Valtionhotellista, jossa yövyimme. Pieni tarkennus tosin, me opiskelijat emme majoittuneet tänne vanhalle puolelle, vaan viereiseen hotellin laajennukseen.

Ne kisat. Kaksipäiväiset ja melko tiukalla aikataululla. Joukkueet suorittivat päivien aikana yhteensä kolme tehtävää. Tehtävät koostuivat tänä vuonna tuotekehityksestä, markkinoinnista ja yritystoiminnan kehittämisestä. Jokaisen tehtävän tekemiseen oli varattu puolitoista tuntia ja aina joukkueemme käytti joka minuutin eli kiirekin tuli.

Voittoa emme odottaneet, emmekä sitä saaneetkaan. Sijoituksemme kuudentoista joukkueen ryhmässä oli mielestäni hyvä, kahdeksas. Varsinkin kun emme juurikaan valmentautuneet kisaan. Jokaisella meillä oli omat kiireensä harjoittelussa ja joukkue koottiin kasaan viime hetkillä, vain joitain viikkoja ennen kisaa.