No sitä ei varmaankaan mulla enää ole, ei ainakaan tunnu siltä. Menin tänään kouluunkin, sen verran normaali olo oli. Ja hyvä kun menin, oli mielenkiintoiset seikkailumatkailun tunnit. Koulusta tullessa olo oli hieman heikko, mutta siihen auttoi ensinnäkin syöminen, mutta ennenkaikkea flunssan ja kuumeen oireita lievittävä lääke. En yleensä mielelläni syö paljoa lääkkeitä, mutta ymmärrän kyllä niiden hyödyn.

Vaikka tämä sairastaminen olikin epätavallisen lyhytaikaista, sellainen huono puoli siinä kuitenkin oli, etten voi mennä huomenna luovuttamaan verta. Onneksi veripalvelu pysähtyy seuraavan kerran täällä jo noin kolmen viikon päästä. Toivottavasti silloin olen esteetön.

Lukuharrastustani ylläpitää tällä hetkellä Harry Potterin kuudes osa. Olkoonkin kyseinen kirjasarja lasten ja nuorten osastolta, olen aivan ihastunut Rowlingin luomaan maailmaan. Pidän muutenkin fantasiasta ja Potterit kyllä pärjäävät hyvin vertailussa muiden "vakavampien" kyseisen kirjallisuustyylin edustajien kanssa.

Näihin aivan toisiinsa kuulumattomien ajatuksiin on kait hyvä lopettaa... ;)