Hento lumipeite verhosi maata, kun aamulla raotin makuuhuoneeni ikkunan sälekaihtimia. Katselin kuinka taloyhtiön pojat nostivat Suomen lipun salkoon. Vilkaisin keittiöön mennessä kalenteria, ruotsalaisuuden päivä. Aamu oli muutenkin rauhallinen, koulu alkoi vasta puolenpäivän aikoihin. Huominenkaan päivä ei pakota heräämään liian aikaisin, tunnit alkavat vasta klo 14.00. Ei sillä, että nukkuisinkaan aamulla pitkään, olen ehdottomasti aamuihminen.

Aamun kaunis lumipeite oli jo vaihtunut loskaan siihen mennessä kun kävelin koululta asunnolleni. Inna oli ilmeisenä mielenosoituksena heitellyt tyhjää ruokakuppiaan ympäri dunaa. Vihje ymmärretty ;)

Virkkausrintamalla on työn alla pyöreä liina. Katsotaan nyt millainen siitä tulee ja kehtaako sitä kellekään antaa. Voisin antaa sen jollekin joululahjaksi tai sitten se menee varastoon odottamaan tulevia lahjatarpeita. Joulukorttejakin olen jo muutamia tehnyt. Päätin, etten tänä vuonna tarvitse uusia korttitarvikkeita, pitää ensin käyttää loppuun viimevuosien ylijäämiä. Silti Tiimarissa käydessä on jotain pientä mukaan tarttunut... se siitä päättäväisyydestä :)

Huomenna voisi olla tomera tyttö ja tehdä seikkailumatkailun tehtävät, jotteivat jää tiimetippaan...