Seikkailumatkailu-kurssin kohokohtana vietimme tämän päivän Vuokatissa tutustuen erilaisiin aktiviteetteihin. Yksi niistä, monen mielestä se jännittävin, oli laskeutuminen hyppytornista alas.

1124903.jpg

Uskallan laittaa ylläolevan kuvan tänne, vaikka en itse kuvassa olekaan. Ei tuosta voi luokkakaveriani tunnistaa ja kuvakin on aika hämärä, jokin vika kamerassa tai luultavammin kuvaajassa. Itsekin laskeuduin alas. Olin laskeutunut ennenkin, en tosin noin korkealta, joten ei paljoakaan pelottanut. Vain siinä kohdassa hieman tärisytti kun ylhäällä olevan opettajan (joka varmisti) ääni pikkuhiljaa loittoni ja tajusin olevani aivan yksin kiikkumassa puiden latvojen korkeudella. Hyvin se kuitenkin meni ja oli todella hieno kokemus.

Muista päivän lajeista voisi mainita ainakin jättitrampoliinin ja köysikiikun. Trampoliinilla pääsi pomppimaan korkealle (valjaissa ja köysillä varmistettuna), mutten uskaltanut/osannut tehdä volttia, pelotti hieman. Köysikiikku oli mukavampi elämys, siinä oltiin valjaissa kahden köyden varassa, jotka sitten kiskottiin lähelle katon rajaa - ja päästettiin irti - Hauskaa, mutta kovin lyhytaikainen huvi.

Muutakin teimme, mutta nuo olivat niitä hienoimpia juttuja. Aktiviteetit meille tarjosi Vuokatti action.